??УКРАЇНСЬКІ МУЗИ НЕ МОВЧАТЬ! СЛАВА УКРАЇНІ! МІЖНАРОДНИЙ КУЛЬТУРНО-МИСТЕЦЬКИЙ ОСВІТНІЙ ПРОЕКТ С.О.Т.(Спілкування. Освіта. Творчість.).

?ДИСТАНЦІЙНИЙ СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ МУЗИЧНИХ ШКІЛ ТА ШКІЛ МИСТЕЦТВА.

??ТЕМА: “СУЧАСНА УКРАЇНСЬКА МУЗИКА ДЛЯ УЧНІВ КЛАСУ ФОРТЕПІАНО”.

ДАТИ ПРОВЕДЕННЯ? 7,8,9 (пт,сб,нд) ЖОВТНЯ 2022 рік. НАВЧАЛЬНИЙ ЧАС СТАНОВИТЬ ⏲12 АКАДЕМІЧНИХ ГОД-0.4 КРЕДИТУ ЄКТС.

Захід відбувається за підтримки Націона́льної спі́лки компози́торів Украї́ни.До участі запрошуються викладачі музики України та української діаспори. Семінар проходить в онлайн форматі в інтерактивній формі. Початок занять ?7 жовтня.. Заняття починаються⏰ з 17.00. ?Учасники семінару отримують відеозапис занять. ?Розклад занять та посилання на інтернет ресурс буде надіслано безпосередньо на Viber учасників семінару до ?4 жовтня.

Для участі необхідно заповнити Анкету(зареєструватися)

РЕЄСТРАЦІЯ ТА СПЛАТА ВНЕСКУ ДО 5 ЖОВТНЯ.₴ФІНАНСОВІ УМОВИ Семінар відбувається за рахунок внесків учасників. ₴ СУМА ВНЕСКУ 300 гривень.

❣ТРИДЦЯТЬ ВІДСОТКІВ від суми внеску перераховується, як благодійний внесок на статутну діяльність Благодійного фонду «Мистецька Сотня України»..

Учасникам онлайн Семінару-практикуму ВИДАЄТЬСЯ ВІДПОВІДНИЙ СЕРТИФІКАТ з можливістю ідентифікації на веб-сайті. Сертифікат відповідає вимогам атестації працівників освіти та культури.

Видається також Додаток до Сертифікату з росписанною по годинам і темам Програмою Семінару-практикуму..Організатори семінару: Громадська організація ТК «Модус-Ніка» м. Київ та cуб’єкт підприємницької діяльності, що має право проводити освітницьку діяльність (Код КВЄД 85.59)

ВИКЛАДАЧІ :

КОМЛІКОВА Анастасія. Композитор, кандидат мистецтвознавства, член Національної спілки композиторів України, лауреат премії Віктора Косенко Міністерство культури і мистецтв України та НСКУ за значні творчі досягнення в галузі музики для дітей та юнацтва.

ПУХЛЯНКО Марія . Піаністка ,педагог , заслужена артистка України, доктор філософії (Ph.D.),професор кафедри спеціального фортепіано №2 Національної музичної академії України ім. П.І. Чайковського, Лауреат та призер багатьох міжнародних мистецьких конкурсів та автор численних мистецьких проектів.

ГУМЕНЮК Станіслав. Піаніст, доктор мистецтв, викладач кафедри спеціального фортепіано №2 Національної музичної академії України ім. П.І. Чайковського. З сольними програмами та з оркестром виступав у концертних залах Великобританії, Німеччини, Чехії, Франції, Литви, України. Лауреат міжнародних конкурсів.Пухлянко Марія та Гуменюк Станіслав співавтори разом з Наталією Гриднєвою одного з найвдаліших видавничих проектів у галузі музичної освіти “Форте QR Піано. Український звуковий простір».

КРАСОВСЬКА Стелла. -PR директор нотного видавництва “Мелосвіт”.

ГОРИСЛАВЕЦЬ Володимир. Директор-головний редактор журналу “Музична школа”.

БІЛЬСЬКА Наталія .Викладач вищої категорії, викладач-методист, концертмейстер вищою категорію. Дитячої музичної школа м. Бровари.

ІВАНЕНКО Лариса. Піаністка, композитор, аранжувальник. викладач вищої категорії ,методист Викладач по класу фортепіано в Київській дитячій музичній школі №35, автор інструментальних та вокальних творів, а також навчально-методичних збірників «Імпровізуємо блюз», «Нонакорди.

ШАЛІТ Олександр. Директор Київської дитячої музичної школи №35.Голова Президії ГО «Всеукраїнська рада директорів закладів початкової мистецької освіти» ,викладач Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв ,заслужений працівник культури України,

.Для більш детальної інформації заповніть ,будь ласка, Анкету.

З ПОВАГОЮ ОРГКОМІТЕТ

?тел 0970766548

?Viber ,тел. 0665718874

https://www.facebook.com/sotcultura/

? sot.org.ua@gmail.com

Изменить